Завершився один з важливих етапів відбудови Університету — встановлення вікон в гуртожитках, понівечених бойовими діями під час окупації міста. Заміна вікон відбулася в рамках віконної програми, що створена американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF), яким надзвичайно вдячний увесь колектив університету.

Минулого тижня міністр фінансів України Сергій Марченко також відзначив роботу Global Empowerment Mission (GEM), його небайдуже ставлення до проблем університету та вручив представникам організації, зокрема директору та засновнику GEM Майклу Каппоні, листи подяки за активну громадянську позицію та вагомий внесок у відбудову Державного податкового університету.

Загалом від наших партнерів університет вже отримав понад 1 300 одиниць металопластикових віконних конструкцій, загальною площею 2 650 м кв. Наразі здійснюють виміри на ще 500 вікон.

Команда університету та студентство щиро вдячні благодійникам за сприяння відновленню та надану допомогу у ліквідації руйнівних наслідків війни, яких зазнав наш університет.

Переконані, разом ми ще сильніші! Спільно ми здатні долати будь-які труднощі й виклики часу.

Слава Україні!