Нагадаємо, влітку наш випускник, засновник українського бренду «ANOESES» Костянтин Саввопуло ініціював масштабний збір коштів на відбудову 28 авдиторій Центрального корпусу Податкового університету. 

На сьогоднішній день нам вдалося зібрати 461 655 грн, з яких уже витрачено 433 779 грн на реновацію 6-ти аудиторій 6-го поверху. Продовжуються ремонтні роботи у 7-й аудиторії на цьому ж поверсі.

Наступним кроком буде ремонт ще 3-х приміщень на 6-му поверсі. Для їхнього відновлення нам потрібно зібрати близько 150 000 грн. Тож, ми закликаємо всіх, хто має можливість, долучитися до нашого збору і надати фінансову допомогу. Реквізити для переказу можна знайти на сайті: https://www.stu-renovation.com/

Там ви також знайдете докладну інформацію про розрахунок і список необхідних робіт по кожному приміщенню, а також фінансовий звіт.

Дорогі випускники, друзі та партнери! Ми запрошуємо вас долучитися до нашого збору і разом відбудувати ДПУ. Кожен ваш внесок має значення і допомагає нам наближатися до нашої мети.

БАНКА МОНО
PAYPAL
Дякуємо за вашу підтримку та допомогу!