Цими вихідними в місті-герої Буча відбувся Чемпіонат України з фрі-файту, присвячений ЗСУ та іншим силам оборони, у складі яких боронять Україну спортсмени, тренери та судді Всеукраїнської федерації фрі-файту та контактних єдиноборств і змішаних бойових мистецтв.

На запрошення Президента Федерації Михайла Росохатного очільник Державного податкового університету Дмитро Серебрянський став почесним гостем урочистого відкриття Чемпіонату України з фрі-файту та виступив з вітальним словом. Він подякував нашим захисникам і захисницям, завдяки яким є можливість проводити такі заходи та продовжувати розвивати спорт. Спортсменам побажав яскравих поєдинків, перемог і нових рекордів.

Загалом на змагання прибули майже 300 учасників з 14 областей України, а поєдинки проходили одночасно на трьох килимах.

Довідково: Всеукраїнська федерація фрі-файту та контактних єдиноборств і змішаних бойових мистецтв уже понад 20 років розвиває спорт, зокрема, фрі-файт та займаємося всебічним розвитком дітей та молоді. Серед спортсменів і тренерів Федерації - чимало студентів та випускників Державного податкового університету.

Нагадаємо, що 4 квітня між Університетом та Федерацією було укладено угоду про співпрацю, а у стінах навчального закладу неодноразово проходили всеукраїнські змагання з фрі-файту, зокрема, Чемпіонат України.