23-24 листопада на запрошення проректора з міжнародної діяльності Університету імені Адама Міцкевича, професора Рафала Вітковські в. о. проректора з наукової роботи Державного податкового університету Олександра Смірнова взяла участь у зустрічі проректорів з міжнародної діяльності українських університетів.

В Університеті імені Адама Міцкевича у Познані зустрілися представники 56 ЗВО України, щоб обговорити середньо- та довгострокові пріоритети й перспективи розвитку системи вищої освіти в Україні, а саме — питання академічної мобільності, та міжнародної освіти в Україні, співпраці з Альянсами європейських університетів та участі у міжнародних професійних мережах.

Результатом дводенної роботи стали вироблення нових форм у сфері інтернаціоналізації, обмін знаннями, офіційне створення Української ради проректорів з міжнародного співробітництва та посилення співпраці її представників.

Дякуємо Університету імені Адама Міцкевича за організацію заходу та запрошення, сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з вітчизняними та закордонними колегами.