Адже місто Ірпінь, Державний податковий університет, його викладачі, співробітники  опинилися в центрі подій в перші дні вторгнення агресора.  Спомини в усіх «свіжі», у багатьох душевні рани ще не загоїлись. Багато ірпінців, випускників ДПУ зараз знаходяться на фронті, мужньо боронять нашу державу.

Про державну цілісність, про те, що територія її є неторканою, а Україна є  суверенною і незалежною, демократичною, соціальною, правовою державою наголосив в.о. ректора університету Дмитро Серебрянський у своєму зверненні до колективу. Адміністрація вишу, викладачі і студенти вишикувалися по контуру карти України, щоб підкреслити меседж керівника вишу. Ця історична подія для ДПУ була зафільмована. Ви зможете побачити її за посиланням.

Сьогодні ми розміщуємо  спогади, відео, фото про минулорічні події, про сьогодення. Війна не закінчилася, вона нагадує про себе вибухами, сиренами, звістками з фронту, сумними звістками про загиблих.

Наше завдання, тут в тилу, робити все можливе і неможливе, щоб Україна  вистояла, відбудувалася, сформувалася, як європейська сучасна країна, а разом з нею вистояв, відбудувався ДПУ і заявив про себе як про сучасний європейський освітній центр!

Відбудова Податкового університету, прийом на навчання студентської молоді з усіх регіонів України - є пріоритетом для колективу вишу на найближчий час.