21 грудня в актовій залі Державного податкового університету відбувся святковий різдвяно-новорічний концерт для студентів та співробітників нашої Alma mater. Цьогоріч захід мав благодійний характер і був проведений на підтримку Збройних сил України.

Яскраві виступи, танцювальні номери, різдвяні пісні та щирі вітання — так глядачів розважали та дарували справжній новорічний настрій творчі колективи, талановиті студенти й викладачі Університету, серед яких «Galaxy dance» під керівництвом випускниці Навчально-наукового інституту права Наталії Гончар, учасники чемпіонату світу із танцювального спорту групи «КСБТ Адажіо», чвертьфіналіст «Голосу Країни» Володимир Хоменко та інші.

Наприкінці свята в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський подякував за казкову атмосферу, привітав усіх із прийдешніми святами та побажав особистих перемог та Перемоги Великої.

Приєднуємося до привітань з Різдвом Христовим і прийдешнім Новим роком! Бажаємо родині Податкового університету миру, терпіння, наснаги та відмінної здачі сесії нашим здобувачам!