28 лютого 2023 року в Державному податковому університеті відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту і навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи.
75 випускників факультету соціально–гуманітарних технологій та менеджменту і 85 випускників – магістрів навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи поповнять ряди висококваліфікованих фахівців за відповідними напрямами. 15 магістрів отримали диплом з відзнакою.

На урочистості прибули почесні гості, а саме: заступник голови Київської обласної державної (військової) адміністрації Віталій Власюк, заступник міністра аграрної політики та продовольства України Людмила Шемелинець, Надзвичайний і Повноважний посол України в Республіці Хорватія (2010-2017 рр.), Надзвичайний і Повноважний посол України в Боснії і Герцоговині (2011-2017 рр.), почесний професор ДПУ Олександр Левченко; заступник міського голови міста Ірпеня Юлія Устич; перший заступник міського голови Виконавчого комітету Вишневої міської ради Бучанського району Київської області Ярослав Варшавець; начальник Київського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ільченко; начальник управління інформаційно-аналітичного забезпечення виявлення та розшуку активів агентства з питання виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів Володимир Когут; начальник відділу Головного оперативного управління Державного бюро розслідувань, підполковник Руслан Вовченко; Головний державний інспектор відділу професійної підготовки Департаменту по роботі з персоналом Державної митної служби України Вікторія Притаманна.

З вітальним словом до магістрів звернувся в.о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський: “Вітаю всіх, хто завітав на наше свято, попри всі складнощі часу. Вітаю з отриманням дипломів магістрів. Перед вами, шановні випускники – надважливе завдання: відбудова країни і міста. Увесь світ спостерігає за українським суспільством. Ми маємо якнайшвидше відновитися”, – зауважив Дмитро Миколайович і додав: “Я бажаю вам бути командними гравцями, тільки працюючи в команді, ви досягнете успіху. Бажаю вам постійно самовдосконалюватися, не зупинятися в отриманні нових знань, тільки при цій умові ви зможете стати успішними. Дякую батькам, які підтримували вас на шляху до мети. Успіхів, здобутків, досягнень!»

День 28 лютого запам’ятається присутнім, як день посмішок, подарунків, приємних сюрпризів, перших досягнень і грандіозних планів на майбутнє!