12 травня у стінах Державного податкового університету відбувся ІІ тур VІІ Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього» та урочиста церемонія вручення відзнак і нагородження переможців.

Учасників конкурсу привітали:

  • в. о. ректора Університету Дмитро Серебрянський;
  • заступник Міністра фінансів України Олександр Кава;
  • очільниця Державної податкової служби України Тетяна Кірієнко, яка стала однією з ініціаторів продовження і перезавантаження конкурсу;
  • мер міста-героя Ірпеня, випускник ДПУ Олександр Маркушин;
  • Голова Громадської ради при Держмолодьжитлі, двічі випускник ДПУ, а нині депутат Ірпінської міської ради Сергій Когут;
  • керівник ТОВ «ВІВІАНО» , випускник ДПУ, раніше лідер студентського самоврядування, меценат Ігор Ковтун;
  • декан факультету податкової справи, обліку та аудиту ДПУ, д.е.н., професор Володимир Краєвський.

Серед 242 учасників, які мали змогу пройти Банк завдань у дистанційному форматі, 77 осіб стали учасниками ІІ (фінального) туру Всеукраїнського конкурсу, а перемогу здобули 3:

  1. диплом І ступеня, електричний самокат VNC E-Booster A7 Black і відзнаки стейкхолдерів отримала здобувачка закладу загальної середньої освіти № 304 міста Києва Атаманова Вікторія Андріївна;
  2. диплом ІІ ступеня, планшет Samsung Galaxy Tab A8 10.5 Grey і відзнаки стейкхолдерів отримав здобувач закладу фахової передвищої освіти — Коледжу ресторанного господарства Національного університету харчових технологій міста Києва, Сирота Владислав Сергійович;
  3. дипломом ІІІ ступеня, навушниками Apple AirPods 2 в зарядному футлярі і відзнаками стейкхолдерів нагородили здобувачку Баштанського ліцею №2 Миколаївської області Костюк Аліну Костянтинівну. 

Під час урочистостей кожен учасник конкурсу отримав сертифікати про участь, а з переможцем, Атамановою Вікторією, була підписана тристороння угода, яка засвідчує, що при набутті статусу студента Державного податкового університету на контрактній формі вона отримає оплату за навчання з пролонгацією щорічно при умові присутності у рейтингу успішності в кращих показниках, а при вступі на бюджетну форму навчання – спеціальну стипендію від бізнесу для стимулювання саморозвитку й набуття додаткових компетентностей.

Також всі учасники отримають менторство вступу від Податкового університету, а найактивніших закладів загальної середньої освіти та фахової передвищої освіти, як представників учасників, – чекали дипломи.

На завершення заходу організатори конкурсу побажали учасникам і переможцям творчої енергії, нових досягнень та зазначили, що попри складний час, Всеукраїнський конкурс «Податківець майбутнього» зберігає свою актуальність, а майбутнє нації — наша молодь — має свідому позицію та намір опанувати знання у податкових і митних сферах, щоб надалі застосовувати набуті навички у повсякденному, а можливо, й професійному житті.

Конкурс відбувся за сприяння Державної податкової служби України та Ірпінської міської ради. Координатори: відділ профорієнтації, кар’єрного розвитку та доуніверситетської підготовки ДПУ, факультет податкової справи, обліку та аудиту ДПУ за активної підтримки навчально-наукових інститутів, факультетів університету.

Рейтинговий список учасників ІІ (фінального) туру VІІ Всеукраїнського інтелектуального конкурсу "Податківець майбутнього"