27 лютого 2024 року у стінах Державного податкового університету відбувся випуск магістрів факультету соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації.

168 молодих фахівців з напрямків «Журналістика», «Психологія», «Фізична культура та спорт», а також «Публічне управління та адміністрування» отримали свої заслужені дипломи. Випуск — це завжди зворушливий момент, особливо у цей непростий час. У час, коли весь народ робить одну справу та бореться заради однієї мети.

На старті урочистих заходів відбулася хвилина мовчання в пам'ять про загиблих Захисників України. Також було анонсовано збір коштів для цьогорічних випускників університету, які зі зброєю в руках захищають нашу Незалежність.

З напутнім словом до випускників звернувся в. о. ректора університету Дмитро Серебрянський: «Бажаю, щоб фундаментальні духовно-моральні принципи і цінності доброчесності були вашим орієнтиром у житті, і завдяки цьому ви прославляли наш університет». 

Очільник університету, підкреслюючи, що наші випускники назавжди стають невід'ємною частиною великої університетської родини ДПУ.

Також привітала випускників та доповнила зустріч важливими настановами декан Факультету Зикун Наталія Іванівна. Вона зауважила, що пишається нашою молоддю, оскільки сьогодні вони прогресивні, активні та майбутнє нашої держави. 

Захід відвідали поважні гості, зокрема директор Департаменту міжнародних фінансових проєктів Міністерства фінансів України Олена Михайлова, міський голова Ірпеня Олександр Маркушин, Президент Всеукраїнської федерації фрі-файту та змішаних єдиноборств Михайло Россохатий, Перший заступник міського голови Вишневої міської ради Ярослав Варшавець, Співзасновник Громадського радіо, Голова комісії з журналістської етики  Андрій Куликов, журналістка та випускниця університету Діна Бернацька, головний державний інспектор відділу професійної підготовки Департаменту по роботі з персоналом Державної митної служби України Тетяна Бугайчук, керівник Департаменту організаційного забезпечення діяльності Бюро економічної безпеки України Олексій Дрозд.

Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин нагородив 8 випускників-магістрів грамотами від Ірпінської міської ради, які свідчать про активну життєдіяльність нагороджених не тільки у власному житті, а й у житті міста. Нагороди отримали Валерія Бровченко, Маргарита Салій, Ірина Лисак, Артем Калита, Анастасія Овдійчук, Юлія Співак, Зоряна Сідоренко та Олеся Паюк.

До привітань приєдналися і мистецькі діячі, які принесли у подарунок свою творчість: випускник факультету, фіналіст конкурсу «Голос країни» Володимир Хоменко та Олександра O`Viola порадували пісні, а вихованці клубу спортивного бального танцю «Адажіо» — запальний танець.

Після вручення дипломів та виступів поважних гостей, слово отримали зірки сьогоднішнього заходу — наші випускники. Олександра Страдецька, Тетяна Пирог та Віталій Крисан від імені всіх студентів сьогоднішньої події подякували університету, викладачам за високі знання, постійну підтримку та прокладений шлях у вир професійної діяльності. «Але найголовніше — це подяка нашим захисникам і захисницям, адже завдяки їм ми маємо можливість бути тут, у деокупованому Ірпені, та відзначати наш довгоочікуваний випуск». 

За доброю традицією завершилися урочистості колективним виконанням Гімну університету.

Обійми, привітання, щирі емоції — фінал сьогоднішнього урочистого заходу. Вже завтра молоді фахівці відправляться кожен у різну сферу діяльності, але робити одну, спільну справу — будувати потужну та самодостатню країну. Ми не говоримо їм «До побачення», а тільки «До зустрічі»: до зустрічі у спільних проєктах найрізноманітніших спрямувань, до зустрічі на телевізійних екранах та спортивних майданчиках, до зустрічі на форумах та конференціях, до зустрічі в Державному податковому університеті!

Більше фото — за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1MmkxAcphE2wfNHoB7MZmOty24FyOHa6Z