У ДПУ відбулося урочисте нагородження науково-педагогічних працівників за сумлінну працю, вагомі досягнення у науковій та професійній діяльності, організацію і вдосконалення науково-дослідної роботи та з нагоди Дня науки.

В. о. ректора Дмитро Серебрянський привітав наукову спільноту ДПУ та звернувся до присутніх зі словами: «Наш ворог знищує навчальні та наукові заклади, намагаючись таким чином знищити наш потенціал, наше майбутнє, що, в тому числі, полягає в якісній освіті, науці та її перспективах. І в цей складний для всіх нас час, коли війна загальмувала розвиток в багатьох галузях, науковці мають особливо важливе завдання: через наукові дослідження знаходити та інтегрувати елементи, що дадуть можливість швидкого відновлення і якісного розвитку для нашої країни».

Також Дмитро Миколайович відзначив високий науковий потенціал університетської спільноти, який має бути використаний для заохочення молоді до наукових досліджень та вибудову ланцюжка від студента до доктора наук. 
Після вітального слова очільник ДПУ урочисто вручив нагороди науковцям з нагоди професійного свята. 

Загалом, 50 наукових і науково-педагогічних працівників закладу вищої освіти нагородили Подяками, Почесними Грамотами та Грамотами Міністерства фінансів України, Державної податкової служби, Київської обласної державної адміністрації, Бучанської районної державної адміністрації Київської області, Ірпінської міської ради, Державного податкового університету та відзнаками Міського голови міста Вишневе.