День святого Миколая — свято дива й казки, свято, яке з нетерпінням чекають і у Податковому університеті. Готуватися університетська родина почала ще задовго до дати, прагнучи, щоб якомога більше "миколайчиків" отримали діти нашого міста, щоб віра в казку продовжувалася й ставала реальністю. Бо тоді Добро завжди перемагатиме всі виклики часу. 

Кожен факультет та інститут Університету вже має власні традиції цього свята. Здобувачі юридичної освіти провели благодійну акцію «Миколайчик, що живе на даху ННІ права», щоб залучити кошти на подарунки й стати поштарями Святого Миколая та принести тепло радості тим, хто її дуже-дуже потребує, а саме дітки й підлітки з особливими потребами — вихованці клубу творчості «Дивосвіт», що знаходиться в Ірпені.

Команда факультету соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації зібрала кошти і зробила 84 пакунки з солодощами та теплими побажаннями для особливих діток Ірпінської громади.

Факультет фінансів та цифрових технологій організував благодійний збір, під час якого задонатували 7,100 гривень. Кошти пішли на подарунки, які включають канцелярські товари, чашки та солодощі та були передані багатодітним родинам у місті Ірпені, які мають статус ВПО і дітей сиріт.

Кожна дитина заслуговує на радість, справжні дива та втілення мрій. Факультет податкової справи, обліку та аудиту подарував таке «Диво для Веронічки». Вони презентували дівчинці мольберт та спеціальні фарби, оскільки Вероніка захоплюється мистецтвом. Тепер у неї є можливість втілювати свої творчі ідеї. Крім того, співробітники факультету підготували розважальний захід «Таємний Миколайчик» для студентів. У грі вони обмінювалися подарунками між собою, кожен одержав свій подарунок.

Своєю чергою ННІ економічної безпеки та митрої справи теж відкрили збір коштів для ЗСУ. Планується, що зібрані кошти будуть використані для закупівлі гуманітарної допомоги та окопних свічок.

Друзі, вітаємо усіх з чудовим святом і бажаємо кожному тепла, затишку і безпеки! Перемоги та миру Україні!