Уже давно корпуси нашого Університету не бачили такої кількості студентів, які одночасно заполонили всі аудиторії. Студенти 1-го і 4-го курсів повернулися в навчальні аудиторії після канікул, а для другокурсників навчання почалося в реальному вимірі, до цього часу вони здобували освіту в дистанційному форматі. Керівництво університету, усі його навчальні підрозділи подбали про створення всіх необхідних умов для успішного здобуття вищої освіти. 

Ми поцікавилися думкою в студентів різних факультетів і курсів стосовно початку другого семестру, насамперед у другокурсників, зокрема в майбутніх правників.

«Сьогодні у нас перший день близького знайомства з Університетом в реальному часі, загалом все відповідає моїм очікуванням, — поділився своїми враженнями другокурсник Костянтин Салохін, з Харкова, — наразі знайомлюся зі своїми однокурсниками, сподіваюся будуть нові друзі й нові ідеї. А ще мені подобається місто Ірпінь й університетська атмосфера…». Доповнив однокурсника Андрій Станіславів: «Неспроста кажуть, що перші враження найбільш об’єктивні, бо дозволяють сформувати швидке і узагальнене враження. Вони підтвердили усі мої сподівання. Далі все залежатиме від наполегливості, оскільки дорогу підкорює той, хто нею іде».

Енергія оптимізму від першокурсників 

Нею поділилися здобувачі соціально гуманітарного факультету, майбутні фахівці готельно-ресторанного бізнесу, зокрема Вікторія Герасименко: «Найгірший ворог будь якому успіху — пасивне ставлення, ми після канікул маємо чимало позитиву. Я от зі своїми одногрупницям вже обміркували, що ми вже досягли до «екватору» зими, та що бажаємо досягти. Тож налаштувавшись на майбутні звершення, залишили позаду сумні думки та дилеми, які мали місце до цього часу й разом будемо ділитися позитивом. Бо саме такий заряд принесе успіх та бонуси під час навчання та після нього».

«Ми знову разом» «І це найголовніше, поділився своїми думками від друзів однокурсників студент-першокурсник навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи Артем Матьошко,— ми розуміємо, щоб спонукати себе продовжувати освіту, потрібно переглянути або згадати свої пріоритети, тепер ми їх будемо вдосконалювати на практиці під час навчання, а ще маємо намір долучитися до змістовного дозвілля й усіх активних ініціатив, що будуть проходити в ДПУ».