Сьогодні в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський та Голова Рахункової палати Ольга Піщанська підписали Меморандум про співпрацю з метою розвитку спільного освітнього та професійного партнерства.

Співпраця передбачає консолідацію зусиль фахівців обох сторін шляхом обміну інформацією і досвідом, консультацій у сфері аудиту, а також проведення спільних заходів та проєктів. 

Основними аспектами співпраці є підтримка фахової підготовки здобувачів вищої освіти, розвиток їхнього потенціалу та практичних навичок, з залученням до роботи в державній структурі молодих фахівців, а також можливість проходження виробничої переддипломної практики студентами ДПУ та подальшого працевлаштування у Рахунковій палаті.

Документ також передбачає підвищення кваліфікації працівників Рахункової палати та університету, їх стажування, а також розробку освітніх програм, навчальних курсів та освітніх проєктів.

Крім того, відповідно до Меморандуму, планується здійснення спільної організаційної підтримки заходів, пов’язаних із освітньою та просвітницькою діяльністю.

Переконані, що співпраця буде корисною для отримання цільових результатів обома сторонами, сприятиме не лише освітнім ініціативам, а й розвитку соціально-економічних перетворень в Україні.