У Державному податковому університеті провели відкритий шаховий турнір серед учнівської молоді, присв’ячений пам'яті тренера Ірпінської ДЮСШ Анатолія Нечитайла. Головна мета – популяризація шахів та розвиток інтелектуальних навичок та аналітичного мислення.

Організаторами змагань виступили: «Молодіжний парламент Ірпеня» спільно з Відділенням НОК України в Київській області та Ірпінською дитячо-юнацькою спортивною школою. Координував захід доктор економічних наук, доцент ДПУ Юрій Мискін.

Щоб продемонструвати свою майстерність на змаганнях зібралося понад 50 молодих шахістів з Київської області.

Серед поважних гостей турніру: проректор з навчально-методичної роботи Іван Шемелинень, відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський, директор Ірпінської ДЮСШ Володимир Тарасов, виконавчий директор відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон світу зі змішаних бойових мистецтв Євген Однорог, член виконкому Відділення НОК України в Київській області, директор ДЮСШ "Юність" (Біла Церква) Володимир Корнієнко, а також дружина та син Анатолія Нечитайла.

Змагання з шахів відбувалися за швейцарською системою в 7 турів: свої навички демонстрували діти до 13 років та з 13 до 16 років.

За підсумками змагань були визначені переможці:

  • У віковій категорії до 13 років, за результатами змагань перемогу виборов Тарас Яремчук. Друге місце посів Віталій Черкас. А третє місце виборов Вадим Маслов.
  • У віковій категорії з 13 до 16 років, перемогу виборола Анна Сінельніченко, друге місце посів Костянтин Вітер. Третє місце – Матвій Яценко, а четверте місце посіла Катерина Куц .

Всі учасники, які стали призерами, отримали медалі та дипломи. Вітаємо переможців, а шахистам бажаємо та подальших успіхів та нових здобутків!