21 квітня у Державному податковому університеті відбувся черговий День відкритих дверей для вступників першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

Онлайн-зустріч об’єднала понад 170 учасників з різних куточків України – вмотивованих та активних вступників, які обирають майбутній фах і розглядають Податковий університет для здобуття вищої освіти. Модератором заходу виступила Валентина Тарнавська – начальник відділу доуніверситетської підготовки.

Від імені адміністрації навчального закладу та колективу науково-педагогічних працівників учасників зустрічі привітав проректор з навчально-методичної роботи Іван Шемелинець. Іван Іванович розповів присутнім про унікальність Державного податкового університету - це єдиний в Україні заклад вищої освіти, що підпорядковується Міністерству фінансів України, та нагадав вступникам про переваги навчання в ДПУ. Серед них, зокрема:

  • підготовка високопрофесійних фахівців для Державної податкової служби України, Міністерства фінансів та інших державних органів;
  • унікальні освітні програми у галузі права, обліку, публічного управління тощо;
  • можливість навчатися за дуальною формою здобуття освіти: здобувати теоретичні знання у стінах університету, а практичні навички - безпосередньо в державних установах;
  • підготовка кадрів здійснюється потужним колективом науково-педагогічних працівників, які, окрім знань та досвіду, вкладають частину душі в освітній процес;
  • можливість паралельно навчатися за програмами підготовки офіцерів запасу на кафедрі військової підготовки.

На звернення виступу проректор наголосив, що у стінах Податкового університету можна не лише здобути якісну освіту на всіх рівнях підготовки, а й отримати можливість гармонійного розвитку особистості.

Далі про особливості вступної кампанії 2023 року для вступників першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти розповіла секретар Приймальної комісії Альона Мілевська. Вона також надала розширені відповіді на запитання, які надійшли від вступників під час реєстрації на День відкритих дверей та у ході онлайн-зустрічі.

Надавши учасникам вичерпну інформацію щодо вступу до Державного податкового університету, організатори заходу наголосили на готовності допомогти й проконсультувати майбутніх здобувачів на будь-якому етапі вступної кампанії та запросили їх також долучитися до Дня відкритих дверей Міністерства фінансів України – основного роботодавця для випускників Університету.