16 листопада у Державному податковому університеті провели Науково-практичний семінар "Професійні компетентності фінансиста в умовах сучасних викликів". Метою семінару було підвищення ефективності та якості наукових та практичних навичок здобувачів вищої освіти, а також підготовка конкурентоспроможних фахівців у фінансовій сфері. Організатор заходу — кафедра публічних фінансів факультету фінансів та цифрових технологій.

Серед запрошених спікерів: Анна Слободяник – Головний спеціаліст Департаменту сфери публічних закупівель та конкурентної політики Міністерства економіки України, Поліна Сеник – Головний спеціаліст відділу фінансування соціальних програм Департаменту фінансового забезпечення Міністерства соціальної політики України, Анатолій Гулей – Голова правління Української міжбанківської валютної біржі та інші відомі експерти з галузі.

Також під час заходу виступили представники компаній фінансової сфери, які поділилися своїм досвідом та знаннями зі студентами, зокрема: PwC, НАСК «ОРАНТА», МХП ПрАТ та інші.

Учасники семінару мали можливість задати питання та отримати відповіді від фахівців. Такі заходи відіграють важливу роль у отриманні молоддю знань, які необхідні для успішної кар'єри у фінансовій галузі та допомагають студентам в майбутньому стати конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці. Тому здобувачі освіти дуже вдячні організаторам семінару і провідним фахівцям за пізнавальну, актуальну та цікаву інформацію.