У підсумку 933 дипломи отримали фахівці різних галузей. Сьогодні урочисту церемонію завершували випускники факультету фінансів та цифрових технологій.

За традицією їх вітали адміністрація, представники викладацького корпусу, батьки й почесні гості різних відомств та установ. А саме: голова Рахункової палати України Ольга Піщанська, член Рад Національного банку України Василь Фурман, член Рахункової палати Сергій Ключка, заступник начальника відділу з питань фінансового моніторингу та протидії фінансовому шахрайству управління фінансового моніторингу Департаменту забезпечення координаційно-моніторингової роботи Міністерства фінансів України, випускник факультету фінансів 2006 року, Руслан Баранов, голова правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолій Гулей, Голова правління страхової компанії «ПРЕСТИЖ», випускник факультету Євгеній Бридун.

Відкрив урочистості в. о. ректор ДПУ Дмитро Серебрянський, наголосивши, що сьогодні випускник ДПУ — це не просто приналежність до освітнього закладу, це унікальний бренд. Яскравими його представниками є випускники факультету фінансів та цифрових технологій, які досягають успіху у своїй кар’єрі і надалі стають міцною підтримкою фінансового сектору. Сьогодення нашої держави, її майбутнє, як ніколи, потребує енергійних і цілеспрямованих фахівців, які здобули знання й навчилися долати виклики часу разом з усією університетською родиною та країною.

«Ви бачили, яким був наш навчальний заклад після бойових дій, коли майже п’ятдесят відсотків приміщень й аудиторій потребували відбудови. Ми пройшли цей складний період разом, зуміли знайти в собі сили, щоб відновлювати університет і відновити очне навчання», — повідомив очільник університету і додав: — Перед тим, як вручити вам дипломи, хочу зазначити: кожен випуск — це не лише радість, а й трохи смуток, оскільки ви, дорогі випускники, залишаєте наш поріг. Тож, не забувайте про університет, ви — частина нашої родини і ми завжди будемо раді зустрічати вас в ДПУ! Принагідно запрошую вас до аспірантури та команди нашого університету».

Також зворушливими були промови почесних гостей, зокрема голови Рахункової палати України Ольги Піщанської, звертаючись до присутніх, вона повідомила, що бачить перед собою майбутнє України, погляди патріотів, які разом з нашою державою долали усі труднощі. Поважна гостя певна, що ці випробування зробили їх сильнішими, кращими, спроможними здійснити відбудову нашої країни. А ще пані Ольга відзначила, що її радує рівень підготовки фахівців у ДПУ, 13 з яких сьогодні працює в Рахунковій палаті. 

Виступ члена ради НБУ Василя Фурмана був динамічним, цікавим та мотивуючим. Він зауважив, що з отриманням диплома шлях навчання не закінчується – навчання має тривати усе життя, оскільки важливо розвиватись, ставити свої цілі і досягати їх: «перемагати на всіх фронтах»!

Молодь радісно зустріла виступ Руслана Баранова, в минулому теж випускника навчального закладу, який привітав молодих фахівців з отриманням дипломів і повідомив, що початок професійної кар’єри – це новий цікавий етап у їхньому житті, побажав випускникам бути компетентними, амбіційними та подякував педколективу за якісних спеціалістів.

Ще один випускник нашого навчального закладу, голова правління страхової компанії «Престиж» Євген Бридун у своєму вітальному слові зазначив, що за понад 100-річну історію навчальний заклад випустив не одну когорту фахових спеціалістів, багато його випускників успішно працюють в потужних державних установах, порадив магістрам бути завжди вдячними своїм вчителям за якісне навчання і високий рівень знань. Наприкінці жартома напучував випускників: «не плутати в житті грошовий потік, баланс і бюджет», бажав реалізуватись і бути успішними в своїй справі.

Далі відбулася урочиста церемонія вручення дипломів. Цього року дипломи магістрів отримали 119 випускників Факультету, з них 8 —  дипломи з відзнакою.

Випускники ж у відповідь подякували всім присутнім і всій університетській спільноті за те, що вчили мудрого й вічного на ниві освіти. Зокрема, від імені усіх магістрів, виступила цьогорічна випускниця Катерина Черняк, у своїй промові висловила вдячність викладачам за безцінні знання, підтримку та поради.

Під час урочистостей хвилиною мовчання вшановано пам'ять полеглих викладачів і студентів, які боронили незалежність нашої країни. Також всі присутні доєдналися до слів подяки нашим захисникам, які титанічними зусиллями щомиті відстоюють нашу Свободу, кожен день, коли ми можемо навчатися й планувати своє майбутнє. Завдяки нашим Титанам на фронті й стала можливою ця подія. 

Після офіційної частини для випускників лунали творчі вітання від студентів Факультету Богдана Костриці та Ірини Авдіюк, а також від танцювального колективу «GALAXY DANCE».

Приємним подарунком для всіх присутніх стало відеопривітання від адміністрації та студентів факультету фінансів та цифрових технологій.

Завершилися випускні урочистості традиційно — дружнім виконанням Гімну Університету.

Цей день запам’ятається усім, як день посмішок, подарунків, приємних сюрпризів, перших досягнень і грандіозних планів на майбутнє!

Тож, дорогі магістри, нехай отримання дипломів стане вашим кроком у нове щасливе майбутнє! В добру путь!

Більше фото — за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1SaRMmkAiMSMHhhJjJhMpakK7c5lP-0s3?usp=sharing