Сьогодні, 30 червня, 717 студентів Державного податкового університету, здобувши ґрунтовні знання, уміння та навички в стінах рідної Alma mater, отримали новий статус — дипломовані фахівці-бакалаври. Серед них — 364 здобувачі навчально-наукового інституту права і 353 — навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи. Зазначимо, що цьогорічний випуск інституту права — найчисельніший за всю історію його існування.

Урочистості відбулися за участю керівництва Університету на чолі з в.о. ректора Дмитром Серебрянським, директорів інститутів, завідувачів кафедр і науково-педагогічних колективів інститутів, партнерів і стейкхолдерів, випускників і батьків.

«Сьогоднішнє свято — це не тільки ваша перемога. Це перемога всіх — тих, хто знаходиться у вас за спинами, тих, хто — на балконах і тих, хто — на сцені. Всі ці люди — науково-педагогічні працівники, ваші батьки та рідні — приклали максимум зусиль для того, щоб ви стали бакалаврами. Тож, насолоджуйтеся цим святом!

Не забувайте про наш Університет. Ми в цьому році випустили 1167 бакалаврів — це велика частина університетської родини, і ви також — у її складі. Успіхів вам і до зустрічі на другому (магістерському) рівні!» — привітав випускників очільник вишу Дмитро Миколайович.

Спільнота Податкового університету втратила чимало своїх працівників та випускників на війні, тому вшанування хвилиною мовчання пам’яті тих, хто віддав своє життя заради майбутнього України стало традицією цьогорічних урочистостей. Підтримали її і на сьогоднішніх випускних.

Вітальні та напутні слова випускникам також висловили директори навчально-наукових інститутів, поважні гості та батьки. Традиційно адміністрація університету нагородила кращих студентів грамотами за відмінне навчання, видатні досягнення в науковій діяльності та активну участь у житті інститутів.

Святковий настрій і запальну атмосферу присутнім подарували творчі сюрпризи наших студентів та випускників — виступи колективів КМЦ «Сузір'я», музикальне привітання фіналіста конкурсу «Голос країни» Володимира Хоменка та інші. 

Справжньою кульмінацією випуску ННІ права стала урочиста церемонія внесення прапору інституту курсантами Національної академії внутрішніх справ та спільний виступ заступниці директора інституту Дарії Вітюк, випускника ДПУ Володимира Хоменка та найменших гостей свята — вихованців дошкільного закладу освіти "Кавунчик" міста Буча, які заспівали патріотичну пісню про Україну, Податковий університет та місто-герой Ірпінь. 

Вітаємо випускників-бакалаврів Державного податкового університету! Бажаємо вам здоров’я, натхнення та наполегливості для досягнення всіх цілей. Нехай отримання дипломів стане вашим кроком у нове щасливе майбутнє! Щасти вам!