15 червня у Державному податковому університеті відбулися Звітно-виборні збори Первинної профспілкової організації працівників університету.

Під час засідання було розглянуто питання порядку денного, зокрема:

  1. Звіт голови профкому про роботу профспілкового комітету первинної профспілкової організації працівників Університету за період з 19 квітня 2018 р. до 01 травня 2023 р.
  2. Звіт про роботу ревізійної комісії профспілкової організації за період з 19 квітня 2018 р. до 01 травня 2023 р.
  3. Вибори голови ППО університету.
  4. Вибори членів комітету ППО університету.
  5. Вибори ревізійної комісії ППО університету.
  6. Зміна назви профспілкової організації та її юридичної адреси.
  7. Розгляд інших питань.

Запрошеними гостями на заході були в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський, Голова Всеукраїнської професійної спілки працівників державної податкової служби Олександр Кислиця, до складу якої також входить і наша ППО, а також очільник Ради ветеранів університету Олександр Сластьоненко.

Хвилиною мовчання після відкриття заходу присутні вшанували пам'ять полеглих героїв-захисників України, серед яких вже 33 випускника і працівник незламного Державного податкового університету.

На зборах зареєструвалися 59 делегатів від структурних підрозділів університету із 69 осіб,  обраних  на зборах в підрозділах.

Голова профкому ПП ОП НУДПСУ Марина Кітченко відзвітувала  за діяльність профкому за напрямками, акцентувавши увагу присутніх на аналізі виконання бюджету ППО, прозорому веденні фінансової діяльності, що  дало можливість максимально зробити цю каденцію профкому соціально-орієнтованою на кожного члена ППО.

Окремо відмітила глибоку та всебічну колаборацію з Центральною радою ВПСПОДПС, від усіх членів ППО подякувала за підтримку та розуміння проблем колективу в складних життєвих обставинах.

Голова ревізійної комісії ППО Ольга Підлісна у своєму виступі позначила позитивні моменти щодо якісного та відповідального ведення документального супроводження профспілкової діяльності членами профкому,  порекомендувала суттєво збільшити кількісний склад членів ППО та звернути увагу на ґрунтовнішому плануванні діяльності.

В цілому роботу профкому за звітний період делегатами на зборах визначено як задовільний.

Після цього Олександр Кислиця за багаторічну сумлінну працю, всебічну підтримку діяльності профспілкової організації Почесною грамотою Голови Всеукраїнської профспілкової організації працівників органів державної податкової служби відзначив:

  • Серебрянського Дмитра Миколайовича очільника Державного податкового університету.
  • Сластьоненка Олександра Андрійовича, очільника ветеранської організації університету.

За вагомий особистий внесок в розвиток профспілкової організації університету та у зв’язку із завершенням каденції члена профспілкового комітету ППО Почесною грамотою Голови Всеукраїнської профспілкової організації працівників органів державної податкової служби також були нагороджені:

  • Ярова  Оксана Анатоліївна
  • Онучак Людмила Володимирівна
  • Панасюк Наталія Степанівна
  • Москаленко Наталія Віталіївна
  • Живолович Світлана Анатоліївна
  • Гладченко Оксана Вікторівна
  • Горніч Михайло Михайлович
  • Супруненко Світлана Анатоліївна

На виборах голови профспілкової організації університету для обговорення внесено одну кандидатуру, а саме Кітченко Марини Іванівни, в.о. заступниці декана Факультету податкової справи, обліку та аудиту,  яку одноглосно підтримали усі делегати зборів, висловивши високий ступінь довіри від членів профспілки.

Новообрана голова ППО щиро подякувала присутнім за підтримку і зазначила, що дбати про кожного члена трудового колективу Державного податкового університету - це велика честь і особиста її відповідальність за подальшу їх долю, пообіцяла продовжити працювати на благо колективу і усіх його членів).

В процесі роботи зборів делегати обрали усі органи, що працюватимуть в тандемі з профкомом ДПУ, погодили зміну назви ППО на Первинна профспілкова організація працівників Державного податкового університету, а також затвердили емблему ППО ДПУ. 

По завершенню очільники ДПУ Дмитро Серебрянський,  ВПСПОДПС Олександр Кислиця поклали квіти до обеліску захисникам України.

Все буде ДПУ!