Сьогодні на фінішній прямій були випускники факультету податкової справи, обліку та аудиту.

Щасливі й усміхнені обличчя, квіти, теплі привітання й побажання, неповторна атмосфера урочистостей, що буває лише раз у житті кожного випускника. Адже в цьому святі переплелися радість і смуток, спогади і мрії, юність та самостійне доросле життя, що розпочалося в стінах рідної Альма-матер!

А ще цей день є особливо зворушливим для нинішнього покоління випускників, котрі не лише підкорювали освітні вершини, а й долали всі виклики часу, пов’язані з війною, повітряними тривогами та іншими труднощами.

Однак сьогодні з впевненістю можна сказати, що випускники ДПУ успішно справилися з усіма проблемами, серед 195 випускників — 27 отримали дипломи з відзнаками. Попереду наступний етап — реалізація своїх знань на професійній ниві. 

Привітати випускників завітали почесні гості: заступник міністра аграрної політики та продовольства України Людмила Шемелинець, голова Державної аудиторської служби України пані Алла Басалаєва, міський голова Ірпеня Олександр Маркушин, виконуючий обов'язки першого заступника Голови Державної податкової служби України Владислав Бугасов, директор департаменту освіти і науки Київської обласної військової адміністрації Ярослава Тростянська, керуюча партнерка ТОВ «Мік Старт» Тетяна Пирог, головна редакторка Всеукраїнської професійної газети «Все про бухгалтерський облік» пані Зоя Слободянюк, а також директорка Ірпінського фахового коледжу економіки та права пані Оксана Пілевич. 

За традицією до випускників, батьків і викладачів з вітальним словом звернувся в. о. ректора Дмитро Серебрянський: «Сьогодні ми вручаємо дипломи майбутнім податківцям, обліковцям, аудиторам, без яких важко уявити економіку та майбутнє нашої країни. Впевнений, ви станете достойним поповненням лав фахівців фінансової галузі, сприятимете розвитку та зміцнювати економіку нашої країни».

Також очільник ДПУ зазначив, що в цей складний час адміністрація і викладацький корпус консолідували свої зусилля, аби дати необхідні знання, з якими випускники досягатимуть успіхів. «Я хочу подякувати кожному з вас за те, що вірили в наш університет. Він зазнав значних ушкоджень під час бойових дій, але знайшов в собі сили відновитися», — зазначив в. о. ректора.

На завершення виступу Дмитро Миколайович висловив вдячність  Збройним силам України, завдяки яким продовжується навчання й відбуваються наші випускні зустрічі.

Варто зауважити, що університетська спільнота не тільки це усвідомлює, а й постійно долучається до акцій на підтримку ЗСУ, зокрема випускники факультету  податкової справи, обліку та аудиту зібрали кошти FPV-дрони, також амуніцію, чимало родичів наших студентів служать в лавах захисників.

Під час урочистостей для всіх присутніх було підготовано музичний подарунок від творчих колективів ДПУ. 

Завершився випуск традиційним виконанням Гімну ДПУ.

Більше фото — за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1923jZoX0LjlQBP-7GPJEYvl7WnsjToLm