З 7 по 9 червня в стінах ДПУ відбулася видовищна спортивна подія — Кубок України з бойового самбо у розділі «Про-фул», присвячений захисникам України. 300 спортсменів збірних команд з різних областей нашої країни приїхали на змагання, щоб продемонстровані свої вміння та позмагатися за титули чемпіонів змагання.

Учасників Кубку привітав в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський та побажав спортсменам чесної боротьби, цікавого досвіду та впевненості в своїх силах. На змагання завітали поважні гості, серед яких: Ігор Малинський — голова Відділення НОК України в Київській області, Олександр Стеценко — голова департаменту неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України, Ельхан Велієв — президент федерації бойового самбо України, Галина Бишенко — генеральний директор медичної клініки «Столиця» Віталій Блюмін — президент СК «Добро», Федір Сердюк — віце-президент федерації бойового самбо України, Оксана Пілевич — директор Ірпінського фахового коледжу економіки та права та Вадим Гаєвий — виконавчий директор Відділення НОК України в Київській області.

Змагання тривали в запеклій спортивній боротьбі та відзначалися захопливими поєдинками. Спортсмени продемонстрували високий техніко-тактичний рівень. Сила спорту та дружня атмосфера подарували незабутні емоції присутнім. Бажаємо учасникам подальших спортивних перемог!