Сьогодні в університеті — особливий день — багато сонця, квітів, посмішок, урочиста атмосфера, поважні гості, викладачі, батьки та друзі студентів-бакалаврів навчально-наукового інституту права, який розпочав хвилю випускних в Державному податковому. 

Святковій події передували роки наполегливої, сумлінної праці, злети і падіння, радісні і сумні моменти, підтримка близьких людей, витримка у відповідь на виклики часу. І ось настав день, коли найбільші сподівання і докладені зусилля винагороджуються і стають осяжними — з отриманням документа про вищу освіту. 

З вітальним словом до випускників звернувся в. о. ректора Дмитро Серебрянський, зауваживши, що цьогоріч наш університет випускає 731-го бакалавра — це самі ті сучасні, амбітні, молоді фахівці, що будуватимуть майбутнє нашої держави.

Очільник ДПУ привітав бакалаврів з отриманням дипломів та побажав їм залишатись сильними, оскільки саме такими їх зробили всі труднощі і виклики останніх чотирьох років, що припали на період навчання нинішніх випускників, навчили адаптуватися до обставин, підтримувати один одного, ставити високі цілі та досягати їх. Дмитро Миколайович висловив впевненість, що наші випускники гідно виконуватимуть професійні обов’язки, будуть чесними, патріотичними, мотивованими та успішними. 

З напутнім словом до випускників звернувся директор ННІ права Василь Топчій, закликавши випускників триматися студентського братства, подякував батькам випускників за таких чудових: сміливих, розумнних, креативних дітей, побажав випускникам реалізації знань, отриманих за час навчання та професійного зростання та запропонував продовжити навчання на магістратурі університету, а також побажав усім миру і перемоги. 

На урочисте святкування завітали поважні гості, серед яких: 

Ольга Музиченко – Перший заступник Голови Антимонопольного комітету України; Олександр Маркушин — Ірпінський міський Голова; Артем Медведенко — заступник начальника Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань; Василь Бородій — суддя Касаційного кримінального суду у складі Верховного суду; Сергій Пантелєєв — перший заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції України, полковник поліції, Вікторія Азарова — начальник управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції у м. Києві, полковник, В'ячеслав Гергелійник — заступник керівника правового департаменту — керівник управління секретаріату Конституційного Суду України, Андрій Коваленко — начальник управління правового забезпечення Головного управління Державної податкової служби м. Києва. 

Гості привітали випускників бакалаврату із завершенням навчання та вручили дипломи 241-му здобувачу вищої освіти, 12 з яких — з відзнакою. Також, викладачі та куратори груп ННІ права отримали грамоти від міської ради. 

Випускники, в свою чергу, подякували викладачам за отримані знання та наставництво, а батькам — за підтримку та віру і подарували музичне вітання всім присутнім. 

Урочистості супроводжувались виступами творчих колективів сузір’я і продовжились привітаннями випускників їхніми родинами та друзями. 

Неочікуваним сюрпризом свята став виступ Тараса Петриненка та Тетяни Горобець. 

Вітаємо та пишаємося вами, дорогі наші випускники. Ви — розумні, амбітні, свідомі та вмотивовані. А від сьогодні — дипломовані фахівці, які працюватимуть на створення держави майбутнього! Бажаємо вам упевненості у своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставлених цілей.

Більше фото: https://drive.google.com/drive/folders/1c5NhsyjnhpUh8ja9FiSCD68WNj-X1E2f?usp=drive_link