27 лютого відбулася урочиста церемонія, присвячена врученню дипломів випускникам магістрам навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи Державного податкового університету.

Традиційно кожна зима в ДПУ завершується урочистим врученням дипломів нашим магістрам, і ці моменти завжди особливі, яскраві та зворушливі, при цьому щороку неповторні.

Тож сьогодні дипломи другого (магістерського) рівня вищої освіти у 2024 році в навчально-науковому інституті економічної безпеки отримали 204 випускники, з них 5 дипломів — з відзнакою. 

Зі щирими побажаннями, натхненними словами та настановами до магістрів звернувся в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський, директорка Навчально-наукового інституту Валерія Прокопенко та наші поважні гості:

  • Директор департаменту по роботі з персоналом Державної митної служби - Володимир Касьян;
  • Керівник відділу Департаменту аналізу та управління ризиками Бюро економічної безпеки України Володимир Прасюк;
  • Начальник департаменту з питань виконання кримінальних покарань Державної кримінально-виконавчої служби України Сергій Гречанюк;
  • Директор Державного закладу післядипломної освіти «Академія фінансового моніторингу» Ростислав Марчук.

Безмежно пишаємося внутрішньою силою та цілеспрямованістю наших випускників, які попри виклики часу й небезпеку війни продовжили свій професійний розвиток у стінах ДПУ.

Отримавши довгоочікувані дипломи, випускники подякували викладачам за науку, батькам — за підтримку, а військовим за можливість вчитися у нашій країні.

Зазначимо, що неодмінно на наших урочистих заходах ми згадуємо і висловлюємо подяку надзвичайним людям, завдяки яким сьогоднішня подія стала можливою, людям, що зараз борються за наше майбутнє — захисникам та захисницям України.

Під час урочистостей для всіх присутніх було підготовано музичний подарунок від творчих колективів та здобувачів освіти ДПУ.

За доброю традицією випускники танцювали прощальний вальс з батьками, друзями та викладачами, а завершилися урочистості колективним виконанням Гімну університету. 

Ми переконані, що глибокі фахові знання, чесне й принципове служіння нашій державі допоможуть кожному з наших випускників вийти на новий професійний рівень та здобути заслужену повагу у суспільстві.

Більше фото — за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1pXJCdujsof2bfZE7ymPXKSnHMZOH_yMK