Запрошуємо університетську спільноту на унікальну зустріч «Сила мистецтва: фотографія у часи змін» із відомим українським фотографом Сергієм Мельниченком.

Чекаємо на вас 31 жовтня о 14:45 у Музеї історії університету, ауд. 508 С на захопливу розмову з одним із найяскравіших представників сучасної концептуальної та арт-фотографії.

Сергій Мельниченко — фотограф із 15-річним досвідом, перший українець, який здобув «Leica Oskar Barnack Award Newcomer 2017» (Берлін), засновник школи концептуальної та арт-фотографії «MYPH», член Української Фотоальтернативи (UPHA) та Української Асоціації Професійних Фотографів (UAPP). Учасник понад 150 виставок, мистецьких ярмарків та фестивалів у всьому світі, Сергій також є організатором і куратором понад 40 проєктів, виставок і видань робіт студентів своєї школи. Його творчий доробок включає перемоги на численних конкурсах, серед яких: «Leica Oskar Barnack Award Newcomer» (Берлін), «Фотограф року» (Київ), «Золота камера» (Київ). Він неодноразовий фіналіст відомих світових фестивалів, таких як «Krakow Photomonth», «Pinchuk Art Center Prize», «Off_Festival Bratislava» та інші. Сергій є постійним учасником таких авторитетних міжнародних платформ як «Paris Photo», «Photo L.A.», «Photo Basel» та «Unseen fair».

У рамках зустрічі обговоримо сучасну концептуальну та документальну фотографію, виклики мистецтва під час повномасштабного вторгнення та проєкти, які підтримують ЗСУ завдяки силі фотографії. Дізнаємось, як виставки Сергія у різних куточках світу та книжкові проєкти з роботами студентів «MYPH» привертають увагу та об’єднують мистецьку спільноту для допомоги Україні.

Не пропустіть шанс особисто познайомитися з митцем, роботи якого зберігаються у приватних та публічних колекціях у США, Гонконзі, Україні, Китаї, Польщі, Франції, Німеччині, Бельгії та інших країнах.