Про це свідчать результати опитування щодо організації освітнього процесу в Державному податковому університеті в умовах воєнного стану у першому семестрі 2022/2023 навчального року.

Всього в опитуванні взяли участь 1223 студенти 2-5 курсів. Найбільша кількість опитаних - представники Навчально-наукового інституту права, Факультету податкової справи, обліку та аудиту та Факультету фінансів та цифрових технологій. Майже рівна кількість - здобувачів Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту та Центру післядипломної освіти та заочного навчання. Найменше серед учасників опитування здобувачів ННІ економічної безпеки та митної справи.

Опитування містило запитання щодо найбільш прийнятної форми навчання у першому семестрі 2022/2023 н.р. (починаючи з 01.08.2022). Відповіді здобувачів різнилися: дистанційна, аудиторна, змішана, заочна. Але більшість схиляється до дистанційної форми навчання - 83,7 % опитаних.

За словами в.о. ректора Державного податкового університету Валентини Унинець-Ходаківської, студентська думка є важливою складовою для прийняття будь-яких рішень. "Студоцентризм, врахування потреб і пропозицій здобувачів - пріоритет для університету. Ми обов'язково врахуємо думку студентів. Крім цього, проаналізуємо думку директорів інститутів та факультетів", - наголосила очільниця вишу.

Зазначимо, що Податковий університет систематично проводить опитування здобувачів вищої освіти щодо відповідповідності форм, методів навчання та викладання, а також з інших важливих питань. Це дає змогу відстежувати позитивну динаміку та виявляти слабкі чи проблемні зони,  вживати своєчасних заходів та приймати  найбільш сприятливі управлінські рішення.

Screenshot 20220719 173224 Office