13-14 жовтня на мототрасі спортивно-технічного клубу «СОНА» у Приірпінні відбулась видовищна спортивна подія — Фінал Кубка України з мотокросу 2023.

Позмагатися за головну нагороду з усіх куточків країни з’їхалися понад 100 любителів швидкості та адреналіну — чоловіки, жінки, підлітки і, навіть, діти від 5 років.

Серед асів мотоциклетного спорту — студент Факультету Дмитро Марчук. Спортсмен виборов 1-ше місце в класі «МХ2».

Підтримати Дмитра та привітати з перемогою приїхали здобувачі вищої освіти Факультету податкової справи, обліку та аудиту й Факультету фінансів та цифрових технологій, а також — в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський. Ще однією важливою місією нашої делегації під час змагань була передати маскувальну сітку представникам 101 бригади ГШ ЗСУ та подякувати нашим захисникам і захисницям, які продовжують боронити Батьківщину, за захист, за звільнення міста, за можливість жити та розвивати спорт.

Варто зазначити, що цю сітку студенти сплели власноруч, долучившись до ініціативи ГО «Берегині з Ірпеня», яка вже понад рік функціонує на базі Університету та всіляко підтримує наших воїнів. Так, здобувачі вищої освіти Факультету податкової справи, обліку та аудиту й Факультету фінансів та цифрових технологій поєднують навчання та волонтерять — своїми руками створюють захист для українських військових від ворожого ока.

Пишаємося нашими студентами, які використовують кожну можливість для підтримки армії! Разом ми — сила!