Студенти ДПУ повсякчас ініціюють різноманітні акції на підтримку наших захисників. Так, з нагоди Дня Соборності, ННІ економічної безпеки та митної справи провів благодійний ярмарок, щоб зібрати кошти для потреб наших воїнів.

До цього викладачі й здобувачі освіти підійшли креативно й з родзинкою підприємливості, поєднавши традиції гостинності й кулінарні традиції нашого народу. Відтак, на ярмаркові було багато смаколиків до чаю, виготовлених руками студентів і викладачів. Відвідавши благодійний захід, кожен відчув енергію єднання, а найголовніше — підтримав наших захисників. Присутні долучилися до збору коштів для ЗСУ — придбавши смаколики, крім цього, вони позначали на карті України місце свого народження, щоб показати, що ДПУ об'єднує велику університетську сім'ю з різних куточків країни.

Загалом нашими студентам та викладачам вдалося зібрати понад 14 тисяч гривень. Ці кошти будуть передані на потреби захисників, які на передовій боронять наш спокій.

Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, почуття відповідальності і підтримку наших Збройних Сил!