Захід відбувся 10 грудня в Ірпені. БІГ — це поєднання ініціатив громадськості Бучі, Ірпеня, Гостомеля. Головною темою регіонального форуму була ідея узагальнення ініціатив "Голосу громадянського суспільства в формуванні та реалізації плану відновлення України".

Студенти нашого університету взяли активну участь під час панельної дискусії "Молодь в місті", адже Державний податковий університет є ключовим осередком для генерації молодіжних ідей, й наших студентів цікавила можливість їх реалізації в форматі БІГ-регіону.

У роботі форуму взяли участь та виступили з доповідями поважні гості: народна депутатка України, голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк; викладач Києво-Могилянської та Львівської бізнес-школи Валерій Пекар, який також був модератором заходу; народна депутатка України IX скликання від партії "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк; керівник проєкту "Голос громадянського суспільства в формуванні та реалізації плану відновлення України" Андрій Длігач. Андрій Длігач наголосив, що Україна зараз – це майданчик, де ми можемо будувати інфраструктуру і архітектуру майбутнього. Формула відбудови полягає у визначенні розбіжностей та спільного розуміння з владою, архітекторською та будівельною спільнотою.

На завершення заходу проводилась робота у групах щодо наявних успіхів та перспектив БІГ-регіону у відновленні України, а також презентація напрацювань учасниками команд.