21 вересня студенти Державного податкового університету з категорій діти учасників бойових дій (УБД) та тимчасово окупованих територій (ТОТ) разом з викладачами-наставниками досліджували цікаві локації українського міста Умань.

Під час візиту студенти мали можливість вдихнути свіжість осіннього повітря, насолоджуючись красою знаменитого Національного дендрологічного парку «Софіївка», дізнатися про історію роду Потоцьких та оглянути пам’ятки, зануритися в атмосферу старовини, спуститися у підземні гроти і печери, погодувати тварин і птахів, а також зробити чимало фотографій на пам'ять. 

Учасники подорожі  також скористалися нагодою прогулятися набережною, покататися на човнах і катамаранах, смакуючи місцеві ласощі, та насолодитися красою природи і колоритом стародавнього козацького міста.

Крім цього, у рамках поїздки здобувачі освіти дізналися більше про свою майбутню професію, відвідавши Уманську ДПІ. Пані Катерина Мовчан провела для них міні-тренінг, ознайомивши студентів з роботою Центру обслуговування платників (ЦОПА), а також відповіла на численні запитання молоді щодо особливостей застосування електронних сервісів.

Зазначимо, що безкоштовно екскурсію організовано за сприяння виконуючого обов’язки начальника Головного управління ДПС у Черкаській області пана Володимира Жавріда та особистої участі очільниці Уманської ДПІ ГУ ДПС у Черкаській області пані Катерини Мовчан, яка забезпечила безпосередню організацію заходу.