У Державному податковому університеті відновлено проведення традиційного конкурсу на звання "Кращий студент ДПУ". Конкурс стартував 7 листопада і  має визначені умови для участі в ньому.

Позмагатися за звання «Кращого студента ДПУ» можуть всі здобувачі освіти університету, які навчаються з другого року. Учасники можуть подавати заявки на наступні номінації:

  • *Студент року;
  • *Кращий студент-громадський діяч;
  • *Кращий студент-спортсмен;
  • *Кращий студент-науковець;
  • *Кращий студент-культурно-мистецький діяч.

Конкурс складається з трьох етапів: попереднього, відбіркового та фінального. Перші два етапи відбудуться з 7 по 14 листопада, коли кожна академічна група обиратиме своїх представників у кожній номінації (якщо будуть кандидати) та надаватиме свої рекомендації до експертної ради інституту/факультету.

Усі претенденти повинні мати добру освідомленість про історію Державного податкового університету, а також подати рекомендаційний лист, який включає інформацію про академічні досягнення, наукову роботу та громадську діяльність під час навчання, підписаний директором/деканом навчально-наукового інституту/факультету, в якому навчається студент. Крім того, середній бал за попередній навчальний рік повинен бути не менше 4.0 за п'ятибальною шкалою (за винятком номінантів на нагороду "Студент року", де середній бал за попередній навчальний рік повинен бути не менше 4.75).