В.о. ректора засвідчив свою повагу та захоплення сміливістю пана професора відвідати Україну, зокрема Ірпінь, у воєнний час. 
 
Державний податковий університет зацікавлений у розширенні міжнародної співпраці з метою залучення спонсорів, донорів та меценатів для відновлення зруйнованої інфраструктури університету. Під час зустрічі досягнуті домовленості про інформування американської громадськості, студентів та викладачів університету The University of Alabama (Birmingham, USA) про масштаби руйнувань інфраструктури ДПУ, узгоджено план дій щодо представлення обсягу та формату інформації.  

Між університетами розглядаються питання співпраці у сфері наукового співробітництва, зокрема податкового адміністрування.

Професор повідомив, що в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Державним податковим університетом з The University of Alabama (Birmingham, USA) вже проведені перші ZOOM-заняття студентів ДПУ та студентів університету Алабами. 
В.о. ректора Дмитро Серебрянський висловив впевненість, що співпраця між університетами буде плідною та подякував американському колезі за розуміння та підтримку наших проблем та наших можливостей.

У зустрічі взяла участь начальник центру міжнародного співробітництва та розвитку Тетяна Домбровська.