«Ми захищаємо Україну!» -  наголосили представники третьої окремої штурмової бригади (ІІІ ОШБ) під час зустрічі зі студентами Державного податкового університету сьогодні, 5 березня 2024 року.

До закладу вищої освіти завітали бійці, які нещодавно повернулися з під Авдіївки. Зазначимо, що 3-тя окрема штурмова бригада – добровольчий підрозділ,  сформований на основі створеного в перші дні повномасштабного вторгнення рф загону тероборони,  а командири ІІІ ОШБ  - досвідчені воїни з командного складу легендарного "Азову".

Під час спілкування військові розповіли молоді про підрозділ, його структуру, специфіку та важливість підготовки особового складу, які основоположні речі люди з’ясовують про себе, потрапивши на війну, про справжнє побратимство й бригадний дух, злагодженість бійців підрозділу, що рятує життя і веде до перемог у битвах, про умови,  можливості та переваги служби в Третій штурмовій і набір добровольців. Поділилися власним досвідом, розповіли про сучасні технічні засоби для ефективного ведення бою, загалом про професію військового та про важливість підтримки наших збройних сил і чіткого усвідомлення реалій. А ще запропонували спробувати себе в ролі штурмовика бригади  в межах тестового тижня.

Студенти проявили неабияку  активність і ставили  відверті питання захисникам нашої країни, щоб отримати відповідь з перших вуст. Зокрема їх цікавив  морально-психологічний стан  бійців і рівень згуртованості, а також  забезпеченість військових боєприпасами та технікою.

Загалом зустріч виявилася дуже інформативною, цікавою та  пройшла у надзвичайно дружній атмосфері.

Безмежно вдячні нашим бійцям за їхню роботу! Слава Україні! Разом до перемоги!