10 жовтня у Державному податковому університеті пройшов Кубок ректора з шахів серед студентів. У змаганнях взяли участь понад 20 учасників — представники всіх факультетів та інститутів вищого навчального закладу.

Під час відкриття заходу з привітальними словами до учасників звернулися проректор з навчально-методичної роботи Іван Шемелинець та проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Дмитро Венцковський. Вони подякували організаторам за відродження інтелектуальних ігор в університеті та побажали учасникам цікавої та напруженої гри, а також перемоги найсильнішому.

У результаті запеклої боротьби перше місце здобула Антоніна Мамаєва. Друге місце посів студент Євгеній Ригульський, а третє — Михайло Лисенко.

Нагородження провів в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський. Очільник вишу вручив переможниці заслужений Кубок ректора з шахів та висловив вдячність всім учасникам турніру за участь та зацікавленість інтелектуальною грою. Крім цього, Дмитро Миколайович презентував фіналістам книги, що розповідають про формування боротьби за свободу України. 

Під час заходу також провели дві тематичні вікторини, переможці яких отримали цінні подарунки від партнерів змагання — Молодіжний парламент Ірпеня.

Бездоганну організацію Кубка ректора з шахів забезпечили факультет обліку, оподаткування та митної справи ДПУ та факультет фінансів та цифрових технологій.

Безкомпромісним суддею змагань виступив д.е.н., доцент, професор кафедри облікових технологій та бізнес-аналітики факультету податкової справи, обліку та аудиту Юрій Мискін. 

Інформаційним партнером заходу стало Інформаційне агентство ITV.

Вітаємо всіх учасників змагань та бажаємо нових інтелектуальних перемог!