Сьогодні, 15 грудня, у Державному податковому університеті розпочався III Міжнародний форум «Економічна безпека держави та бізнесу: нова філософія партнерства»

Форум відбувається у змішаному форматі – наживо учасники зібралися в актовій залі Ірпінська міська рада, тоді як дистанційно долучаються за допомогою платформи ZOOM.

З вітальним словом до учасників Міжнародного форуму звернувся в.о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський та побажав плідної роботи. У своєму слові він відзначив, що третій Міжнародний форум - це інтелектуальний майданчик, де відбувається колаборація науки, навчання й практики, обмін напрацюваннями та генерація нових інноваційних ідей, яких сьогодні потребує наша країна.

На офіційному відкритті також виступив голова Інвестиційної ради Ірпеня, наш випускник Володимир Карплюк.

Свої вітання до учасників в онлайн-форматі адресували: директор Бюро економічної безпеки України Вадим Мельник, президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе, президент ДННУ «Академія фінансового управління» Тетяна Єфименко, а також т.в.о. голови Національного агенства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів Дмитро Жоравович.

Учасником заходу також є увесь науково-педагогічний колектив ННІ економічної безпеки та митної справи.

Загальний модератор форуму - директор Навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи Державного податкового університету Олена Калганова

Після офіційної частини розпочалося пленарне засідання на тему: «Механізм забезпечення економічної безпеки та пріоритети у діяльності Бюро економічної безпеки України під час війни».

Відповідно до програми заходу та в рамках роботи конференції її учасники обговорять важливі й актуальні питання, пов’язані з економічною безпекою держави та бізнесу в умовах воєнного стану.

Організатори Міжнародного форуму: 

Міжнародний форум продовжує свою роботу, долучайтеся за посиланням:

Плідної роботи, цікавих дискусій й гарних результатів! Разом до перемоги!