Поки наші мужні захисники героїчно виборюють незалежність України та з кожним днем наближають перемогу над російськими окупантами, студентська молодь Державного податкового університету продовжує надавати їм всебічну підтримку та допомогу.

Мова йде про здобувачів факультету податкової справи, обліку та аудиту і факультету фінансів та цифрових технологій, які активно долучаються до діяльності волонтерського руху ГО «Берегині з Ірпеня» та у вільний час плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки і готують смаколики для військових.

Сьогодні, 8 листопада, до Державного податкового університету завітав представник 31-ї окремої механізованої бригади, щоб від імені командування та особового складу військової частини А4773 передати слова вдячності та вручити Подяки студентам і волонтерам за співпрацю, розуміння потреб військовослужбовців і підтримку ЗСУ.

«Щиро дякуємо вам за своєчасну та необхідну допомогу. Вона значно полегшує виконання завдань і наближає досягнення спільної мети — перемогу над ворогом. Честь і шана вам! Разом — до Перемоги! Слава Україні!», — зазначив захисник під час вручення Подяк.

Своєю чергою здобувачі та волонтери вкотре передали військовим власноруч сплетені маскувальні сітки, подякували їм за надійний захист та запевнили, що й надалі будуть робити все можливе, аби наблизити Перемогу нашої країни, оскільки це наша спільна справа — військових та цивільних.

«Сьогодні кожен може надати посильну допомогу ЗСУ та долучитися до волонтерського руху. В нашому Університеті зробити це дуже просто завдяки діяльності громадської організації «Берегині з Ірпеня». Тому запрошую всіх охочих, а студентам, які вже долучилися до волонтерської роботи — дякую та бажаю вам у цьому успіху!» — побажав присутнім проректор з європейської інтеграції та цифрової трансформації Андрій Болдов, який також взяв участь у зустрічі з представником 31-ї окремої механізованої бригади від імені адміністрації Державного податкового університету.

Нагадаємо, a href="/dpu.edu.ua/novyny/zakhyst-rukamy-studentiv]%20та%20передавали%20маскувальні%20сітки%20на%20фронт%20[тег%20https:/dpu.edu.ua/novyny/studenty-i-ochilnyk-dpu-peredaly-maskuvalnu-sitku-ukrainskym-viiskovym" style="color: #236fa1;">раніше здобу"ачі ДПУ неодноразово зустрічалися з військовими.