Одна з призерок Всеукраїнської студентської олімпіади з оподаткування, організованої та проведеної ДПУ, студентка університету внутрішніх справ з Дніпра — Катерина Хмеленко відвідала наш навчальний заклад, щоб отримати свою нагороду за 2 місце в податковій олімпіаді — iPhone 15.

Нагадаємо, що в Олімпіаді взяло участь 598 студентів із 107 навчальних закладів та визначено трьох переможців.

За словами призерки, вона вирішила особисто отримати цінний подарунок, завітавши до ДПУ, аби дізнатися якомога більше про наш навчальний заклад, оскільки дівчина розглядає ДПУ для подальшого навчання на магістратурі.

Після вручення нагороди Катерина Хмеленко поділилася своїми враженнями від участі в Олімпіаді, зазначивши, що як майбутній юристці їй було цікаво зануритися в податкову сферу, яка є основою нашої економіки. Процес вивчення усіх податкових складових настільки захопив учасницю, що вона вирішила й надалі досліджувати податкову систему. 

Катерина підкреслила, що науковий потенціал нашого навчального закладу особливо відчувається в податковій галузі і, на її думку, це допомагає бути більш кваліфікованим фахівцем у цьому напрямку. 

Крім того, студентка з Дніпра ознайомилася з історією становлення та сьогодення ДПУ, завітавши до Музею історії Університету.

Катерина зауважила, що найбільше їй імпонує підтримка молоді керівництвом вишу у проведенні наукових досліджень, 
тепла й дружнє ставлення колективу, а ще — розташування навчального закладу в парковій зоні.

Довідково: студентка Катерина Хмеленко є лауреаткою низки  всеукраїнських конкурсів, в тому числі «Молодий правник року» 2023 року, в якому брали участь 1550 учасників.