Шановні викладачі, співробітники, студенти Державного податкового університету!

Щиро вітаю вас з Днем Святого Миколая - великим православним святом, що об’єднує весь християнський світ навколо високих духовних цінностей.

Університет має безпосереднє відношення до цього свята. Адже на його території  побудований і діє храм, що  носить ім’я Великого Святого.

Рік 2022 став особливим для України, для кожного з нас. Це  рік, коли  ми зупинили навалу ворога, який намагався зруйнував наш університет, занурити нас у морок, підняв руку на університетську святиню - Храм Святого Миколая Чудотворця Православної церкви України, який височить на університетському пагорбі вже 23 роки.

Рік 2022 став також роком переосмислення вітчизняної історії та духовних цінностей, рік, який змусив суспільство зробити певні кроки до великих змін.

19 грудня було та залишається днем, коли кожен із нас ділиться частинкою власного тепла з тими, хто поруч, хто боронить країну, закладає підвалини оновленої держави. Місія освітян у цьому процесі надзвичайно важлива - ми готуємо для країни висококваліфікованих спеціалістів, формуємо в суспільстві світогляд громадян нової епохи, де пануватимуть демократія, свобода, гідність, духовність, людяність.

Нехай Святий Миколай допомагає нам у щоденних справах!

Бажаю вам шановні колеги, вашим родинам миру і добробуту - це найголовніше, що нам сьогодні потрібне!

 

З повагою

в.о ректора

Дмитро Серебрянський