Шановна університетська родино! Партнери і друзі!

Щиро вітаю Вас з Новим 2023 роком!

У ці дні ми завжди замислюємося над життєвими подіями, мріємо та плануємо нові кроки. Спільно ми прожили надзвичайно складний 2022 рік - рік випробувань і викликів для держави, для кожного з нас, рік переосмислення всього що було і що буде, рік в якому ми всі зрозуміли де біле, а де чорне, де друзі, а де вороги. 
З таким переосмисленням ми витримали та довели усьому світові, що Україна є і буде незалежною, самостійною державою!

Сьогодні наша країна надихає увесь світ своєю незламністю і своїми подвигами. Це заслуга кожного дорослого і малого українця, кожного військовослужбовця, кожного волонтера і громадянина. Заслуга усіх людей, які об’єдналися, і в єдності досягли надзвичайно великих історичних успіхів.

Рік був дуже складний, як для країни, так і для нашої університетської родини. Викладачі та студенти пережили окупацію і військові дії. Але це не зламало дух нашого університету, наших викладачів, співробітників і студентів.

Тож, бажаю кожному з Вас у Новому році, насамперед, міцного здоров’я, єдності духовної і моральної. Миру всім, світла в кожну домівку, в кожну родину. Процвітання нашому Університету! Перемоги і миру нашій державі!

Вистоїмо! Переможемо!

З Новим роком!