32 роки тому, проголосувавши за суверенітет нашої держави, ми виявили бажання жити у вільній та незалежній Україні. Наше прагнення не змінилося й сьогодні: в умовах півторарічної повномасштабної війни ми продовжуємо боротися за свою землю та демонструємо всьому світові, що українці — сильний, волелюбний та незламний народ!

Пишаюся нашими воїнами, які захищають суверенітет та територіальну цілісність України і щиро дякую їм! 

Безмежно дякую волонтерам, медикам, рятувальникам — усім, хто наближає нашу Перемогу, тим, завдяки кому ми продовжуємо жити, працювати, навчати й навчатися.

У ці важкі часи не стоїмо осторонь й ми, освітяни і студенти, та робимо свій внесок у Перемогу. Колектив Державного податкового університету гідно виконує свою роботу: продовжуємо готувати майбутніх високопрофесійних спеціалістів, виховуємо справжніх патріотів України, яким зовсім скоро доведеться відновлювати нашу країну, сприяти її подальшому розвитку.

Переконаний, ми неодмінно здолаємо ворога й спільними зусиллями — разом з молодими та ініціативними фахівцями, досвідченими науковцями, свідомими громадянами — відбудуємо нашу країну. Будьмо гідними подвигу захисників і захисниць, які своєю жертовністю дозволять нам жити й будувати майбутнє. Бережімо пам'ять про загиблих Героїв. Бережімо одне одного та Україну!

Зі святом вас, шановні колеги, студенти та друзі! Миру, Перемоги та процвітання!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою

в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський