Шановна університетська родино! 

Вітаю зі Світлим Христовим Воскресінням!

Це свято нашої духовності і віри — нагадування про неодмінну перемогу життя. Тому ми з надією дивимось у майбутнє та робимо все, щоб життя не спиняло свій рух: надаємо освіту, розвиваємо науку, плекаємо культуру, бережемо українські традиції та сповідуємо християнські цінності.

Сьогодення потребує від нас особливої наснаги, сил, мудрості та єдності, щоб у час викликів і випробувань діяти і працювати заради подальшого процвітання університету та країни.

 

Свято Христового Воскресіння — це час особливої подяки, щирості і спільної молитви. Це світло і це велика радість, тож ділимося нею один з одним, примножуймо її та зміцнюймо віру у світле майбутнє. І не забуваємо про взаємодопомогу і взаємопідтримку. 

 Особливі вітання та слова вдячності у цей час нашим мужнім воїнам — захисникам і захисницям, які невпинно боронять Україну: за щоденний подвиг, за стійкість і міцність, і за можливість відзначати це свято на рідній землі, в родинному колі. Божої допомоги та захисту вам!

 

Миру, злагоди, надії, Божої благодаті вам і вашим рідним! Хай світло Великодня живе у наших вчинках! Непохитної віри та радісних звісток! 

Христос воскрес! Воістину Воскрес! 

З повагою

в. о. ректора Державного податкового

університету Дмитро Серебрянський