Сьогодні в Ірпені провели в останню путь нашого Захисника, студента Державного податкового університету, Андрія Рідзевського, який віддав найцінніше – своє життя, за свободу та незалежність нашої Держави. Громада у невимовному горі проводжала свого Героя крізь живий коридор, що вишикувався по вулиці Університетській. Провести мужнього сина України прийшли військовослужбовці, побратими, керівництво громади, представники адміністрації Університету, однокласники, друзі, найближчі, найрідніші люди. Під час прощання з героєм звучала «Молитва українського націоналіста». Поховали  Андрія Рідзевського на Алеї пам’яті захисників України в м. Ірпінь.

Андрій  переїхав до Ірпеня після закінчення школи. Прийшов навчатись до фахового коледжу економіки та права, а  згодом продовжив навчання у Державному податковому університеті. Молодий спортсмен та патріот  став до лав Національної гвардії України  2019 року. На  початку повномасштабного вторгнення зустрів ворога у Рубіжному. Брав участь в боях за Сєверодонецьк, Часів Яр, Кремінну, Бахмут.

1 березня 2024 року обірвалося життя Воїна – він загинув  від множинних осколкових поранень, які отримав під час артилерійського обстрілу рашистами  позицій наших захисників.

Важко знайти слова розради, неможливо втамувати біль, та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть. Висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким загиблого. Наш Захисник показав приклад справжнього патріота, приклад хоробрості та відваги, він чесно і до кінця виконав свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши життя за вільне майбутнє у Незалежній Україні. Сумуємо, низько схиляємо голови у скорботі. Вічна шана, пам’ять та безмежна вдячність, вічна слава нашим Героям!