23 липня 2024 року у затишній читальній залі Наукової бібліотеки Державного податкового університету відбувся круглий стіл, присвячений зустрічі з нащадком родоводу Піддубних – Сергієм Смаглюком та презентації оновленого видання книги «Піддубний. Перемоги й непрощена любов до України», авторами якого є Сергій Смаглюк та Валентин Собчук.

Пан Сергій є непересічною особистістю, яка робить мега важливу справу, відновлюючи справедливість та повертаючи вкрадені та приховані факти історії нашого народу. Автор доклав чимало зусиль саме для детального вибудовування генеалогічного дерева родоводу Піддубних, карта якого зберігається у музеї села Красенівка Черкаської області.

Презентоване видання розкриває долю та відданість неперевершеного українського богатиря Івана Піддубного, який у своєму паспорті викреслив у рядку національність надпис «русский» та написав «українець», за що НКВД нещадно гнобило і переслідувало його, але він не скорився сталінському режиму, криваву справу котрого сьогодні продовжують рашисти. Іван Максимович усі свої перемоги присвячував Україні і перед кожним поєдинком молився за перемогу і Україну.

На заході також був присутній великий друг Наукової бібліотеки ДПУ, співавтор легендарного видання Валентин Собчук. Загальна колекція творів Валентина Миколайовича у бібліотеці Державного податкового університету налічує 16 назв, зібраних за період 1995–2024 роки. Валентин Миколайович у своїх творах крок за кроком повертає нашу вкрадену історію, аргументуючи викладене офіційними документами про унікальні історичні факти та їх українське коріння.

Принагідно директор Наукової бібліотеки Світлана Цимбалюк від імені колективу книгозбірні ДПУ привітала пана Валентина з 60-річним ювілеєм, який він нещодавно відзначив.

На зустрічі була присутня Світлана Мигаль – представниця Благодійного фонду «МХП-громаді», який сприяв видавництву презентованої книги.

Також гостями заходу стали ГО «Берегині Ірпеня», студенти Університету Третього віку «Світ», співробітники музею, які також взяли активну участь в обговоренні нового видання.

Наукова бібліотека щиро вдячна авторам за таку теплу насичену зустріч та поповнення фонду художньої літератури книгозбірні університету новим виданням особисто від нащадка родоводу Піддубних та його співавтора шановного Валентина Собчука!

Кожний присутній отримав у подарунок книгу з підписом авторів.

Кожне нове видання, яке підкреслює українську ідентичність, це впевнений крок до нашої Перемоги, оскільки найбільший страх для нашого ворога – це відновлення нашої мови та культури!

Говоріть українською! Знайте правду про Україну! Розповідайте дітям про Україну! Пишіть правду про Україну! Вчіть українську історію! Тільки так ми матимемо право на існування як НАЦІЯ!