Сьогодні відбулася одна із важливих подій у житті студентів першого курсу факультету фінансів і цифрових технологій ДПУ – урочиста посвята.

З нагоди урочистості було багато привітань і теплих слів від керівництва університету, викладацького складу та випускників, які вітали студентів у великій родині вишу, де створено всі умови для навчання та всебічного розвитку.

Проректор з науково-методичної роботи університету Іван Шемелинець у своєму напутньому слові наголосив, що сьогодні до навчального процесу залучаються онлайн-лекції провідних фахівців міжнародної фінансової сфери, що дають можливість не тільки поглиблювати знання, а й бути обізнаними з найкращими практиками фінансового світу. Він також анонсував, що на наступному тижні заплановано лекції наживо від міністра фінансів України Сергія Марченка, який був випускником ДПУ. ТоСтежте за анонсами стосовно їх початку. 

Після офіційної частини була проведена інтелектуальна вікторина квіз. Зауважимо, що квіз (Quiz) – це інтелектуально-розважальна вікторина (гра), яка допомагає в формуванні командного духу під час пошуку відповідей на запитання конкурсу. Як засвідчила вікторина, командний дух у першокурсників факультету фінансів і цифрових технологій — на високому рівні. І квіз ще буде затребуваний на біс під час інших колективних заходів.

Після вікторини першокурсники мали можливість послухати пісень під гітарний супровід і самим долучитися до пісенної творчості, а також потішити себе смаколиками, зокрема всіма улюбленою піцою, що стала інтернаціональною стравою, а ще поспілкуватися разом і поділитися планами на майбутнє.