Сьогодні, 12 березня, в. о. ректора ДПУ Дмитро Серебрянський вручив Подяку Олексію Зіневичу, випускнику нашого університету, засновнику Товариства «Компанія БЕСТ» за значний внесок у відновлення та модернізацію мережевої інфраструктури Державного податкового університету та відзначив, що це суттєво посилило технічний потенціал закладу.

Телекомунікаційний провайдер «Компанія «БЕСТ» став надійним партнером в сфері оновлення мережевої інфраструктури університету, подарувавши 96 одиниць сучасного обладнання параметри якого дозволили підвищити пропускну здатність локальної мережі до 10 Gb/s на критичних ділянках. Цей перехід значно покращив продуктивність мережі, забезпечив високу швидкість передачі даних, гарантував надійність з'єднання та підвищив загальну ефективність комунікаційних процесів у мережі, відповідаючи найсучаснішим стандартам технологічної галузі. Окрім цього, в рамках партнерської допомоги від «БЕСТ» університет отримав 14 комплектів безперебійного живлення.

Університет вдячний телекомунікаційному провайдеру ТОВ компанія «БЕСТ» за їхню підтримку та небайдужість. В єдності наша сила! В єдності наша Перемога!