Сьогодні до Державного податкового університету завітали випускники, батьки та гості. Перші - щоб отримати довгоочікувані дипломи, інші - привітати випускників з важливою подією у житті. Випускний в умовах війни - це попередження про необхідність бігти в укриття при звуках повітряної тривоги, вшанування загиблих випускників хвилиною мовання та урочистості без масовості. В той же час - це радість довгоочікуваної зустрічі, міцні обійми та щирі слова.

Цьогоріч Державний податковий університет видав дипломи 114-ти бакалаврам Факультету фінансів та цифрових технологій, 114-ти розумним, витривалим, талановитим випускникам.

"Університет тримає оборону. Оборону на своєму, освітньому фронті! І ви, наші дорогі випускники, переможці, якими може пишатися Україна! Зараз пишеться ваша історія, а разом із вами й історія університету. Тож бережіть себе. Тримайте стрій!» - зазначила в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, звернувшись до випускників.

Привітав бакалаврів зі святом і колишній випускник факультету, представник Міністерства фінансів України Руслан Баранов, який завітав до Альма-матер, щоб розділити радість свята з колективом. Він побажав випускникам успіху, реалізації найзаповітніших мрій та планів.

Отримавши дипломи та численні вітання, випускники виконали рідний серцю Гімн Університету.