За ініціативи в.о. ректора Дмитра Серебрянського 21 квітня до Державного податкового університету завітали народна депутатка України, голова партії «Слуга Народу», голова Координаційної ради з вирішення проблемних питань у сфері містобудування при Президентові України Олена Шуляк, народний депутат України Василь Вірастюк та президент Федерації стронгмену України Сергій Конюшок.

Мета візиту – обговорення питання відбудови спортивного комплексу ДПУ для відродження активного спортивного життя як університету, так і регіону та подальшого його використання для фізичної, психологічної реабілітації наших героїчних захисників.

В.о. ректора Дмитро Серебрянський ознайомив делегацію з жахливими руйнаціями, яких зазнав університет під час активних бойових дій на території Ірпеня, та розповів про план відбудови вишу, особливу увагу приділивши відновленню спортивного комплексу.

Народні депутати та Федерація стронгмену висловили бажання якомога швидше підключитися до пошуку варіантів відбудови спортивного комплексу Університету.

Наприкінці зустрічі Дмитро Миколайович подякував гостям за візит та зазначив, що спільними зусиллями, у партнерстві та співпраці, нам вдасться втілити всі заплановані ідеї в життя.