Не зважаючи на те, що в країні триває війна, керівництво Державного податкового університету активно шукає партнерів задля відбудови матеріальної бази закладу вищої освіти. Для досягнення цієї мети до Університету завітали представники Благодійного фонду «Леруа Мерлен Солідарність»: голова цього фонду Матьйо-Марі Арден та менеджер проєкту Іллья Рахманов.

Щоб обговорити питання щодо можливості надання допомоги, а також розповісти про потреби для відбудови навчальних корпусів та гуртожитків Університету, який постраждав під час бойових дій в Ірпені у березні 2022 року, з гостями зустрілися проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Дмитро Венцковський, проректор з економіки та розвитку інфраструктури Роман Брижак, радник ректора з міжнародних питань Леонід Осаволюк, а також керівники окремих підрозділів Університету.

Представники благодійного фонду разом із адміністрацією та співробітниками господарської служби Університету оглянули територію та масштаби руйнувань університету, який постраждав під час російського вторгнення, а також оцінили обсяг робіт, необхідних для відновлення. Зокрема, було обговорено можливість співпраці щодо відбудови гуртожитку № 4, розташованого на вулиці Садовій, 90. Під час розмови також були попередньо визначені перелік робіт та кількість будівельних матеріалів, необхідних для відновлення гуртожитку навчального закладу.

Дякуємо фонду за підтримку і готовність до подальшої співпраці. Переконані, що спільними зусиллями зможемо якнайшвидше відбудувати інфраструктуру Університету та повернути студентам комфортні умови для проживання та навчання.