З 25 по 27 жовтня 2023 року проходить XV Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» в режимі онлайн, до якої долучився й Державний податковий університет. Представляє заклад вищої освіти на заході відділ профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню ДПУ. 

На виставці представлені заклади освіти, наукові установи, органи управління освітою, навчально-методичні центри професійно-технічної освіти, центри професійного розвитку педагогічних працівників, виробники засобів навчання, видавництва тощо. 

Роботу виставки супроводжуватиме змістовна тематична програма. Відбудеться понад 40 заходів в онлайн режимі.

Програма заходу передбачає презентації інноваційних досягнень закладів освіти, науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, майстер-класи та тренінги з актуальних питань інноваційного розвитку освіти, а також обмін практикою впровадження сучасних педагогічних інновацій і рішень. Після проведення вистаки доповідачі отримають відповідний сертифікат.  

Також буде проведено конкурс із тематичних номінацій. Переможців конкурсу буде нагороджено золотими, срібними й бронзовими медалями. 

Переходьте на офіційний сайт виставки 

Професійне інформаційне поле, як осередок освітніх здобутків, розділять представники ДПУ, охоплюючи теми:

25-27 жовтня (10:00) «Вплив стресу на функціонування людини. Засобивідновлення психоемоційного стану людини, яка відчула на собі вплив травматичної події».

Платформа: https://zoom.us/j/8044327225?pwd=NjIxcWs0Z3pMeGNySUJBREk1Vk16dz09

25-27 жовтня (13:10) «Про освітні платформи Promethtus і Coursera, які пропонують безкоштовні онлайн курси із сертифікацією».

Платформа: https://us02web.zoom.us/j/81422455969?pwd=ZEhUZTQrSGtvb3lQNVVHU3E0M3lXQT09

Ідентифікатор: 814 2245 5969 Код доступу: 215977

«Інноватика в сучасній освіті» – єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проєктів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безпосередньо в навчальний процес. 

Зазначимо, що організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» віти. Метою виставки є підвищення ефективності освітнього процесу, налагодження взаємодії для розвитку спільних проєктів і обміну ресурсами на шляху інтеграції до європейської освітньої та наукової спільноти, окреслення стратегічних завдань реформування сфери освіти.