Факультет соціально-гуманітарних технологій та менеджменту Державного податкового університету став партнером Комісії з журналістської етики, очолюваної Андрієм Куликовим, журналістом, теле- і радіоведучим, співзасновником «Громадського радіо», – уклав Меморандуми про партнерство.
“Вдячна КЖЕ за цікаві заходи, які, безумовно, важливі для удосконалення журналістської освіти. Державний податковий університет здійснює підготовку бакалаврів і магістрів журналістського напряму. Ми зацікавлені у розширенні співпраці, хочемо стати партнерами КЖЕ”, – зазначила при підписанні Меморандуму Наталія Зикун, в.о. декана факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту.
КЖЕ докладає значних зусиль для сприяння дотриманню професійних етичних стандартів в українських медіа, формуванню запиту суспільства на якісну журналістику, культивуванню медіаграмотності та якісної журналістської освіти.
Постійними партнерами КЖЕ є Координатор проєктів ОБСЄ в Україні, Міжнародний Фонд «Відродження», Офіс Ради Європи в Україні, Посольство Британії в Україні, Посольство США в Україні та багато інших.
Викладачі і студенти ДПУ – майбутні журналісти тепер матимуть ще більше можливостей для обговорення актуальних питань розвитку медіадискурсу.