Сьогодні біля Державного податкового університету було гамірно, дружньо, спортивно! У сквері імені Петра Мельника зібралися спортсмени, колеги та друзі, які об'єднали дві країни - Литву та Україну у спільній міжнародній руханці дружби та патріотичних флешмобах. Саме так Відділення НОК України в Київській області спільно з Відділенням НОК України в Черкаській області провели спільний Олімпійський день України та дружньої Литви в новому міжнародному форматі.

Руханку презентували юні черкаські гімнасти – вихованці обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпія». З Литовської сторони доєдналися учні 5-6 класів прогімназії міста Каунаса.

Представники Податкового не лишилися осторонь - участь у заході взяли студенти, співробітники та викладачі ДПУ. Серед них: Голова відділення НОК України в Київській області, член НОК України Ігор Малинський; член виконкому Відділення НОК України в Київській області, начальник Навчально-спортивного комплексу ДПУ Вадим Гаєвий, викладач кафедри фізичного виховання, спорту та здоров'я ДПУ Катерина Марченко, керівник клубу «Адажіо» Віталій Салямон, начальник Центру студентського спорту ДПУ Антон Звєрєв, тренер - викладач Центру студентського спорту Анна Іванова.

Також до Олімпійського дня долучилися студенти Ірпінського фахового коледжу економіки та права, школярі Ірпінського регіону, які є вихованцями клубу танцювального спорту "Адажіо", представники Клубу з художньої гімнастики Державного податкового університету «Magic Ribbon», батьки юних спортсменів та гості.

Відмітимо, що серед поважних гостей, присутніх на заході, були: учасник Олімпійських ігор в Атланті Карен Балаян, чемпіонка ІІІ Літніх Юнацьких Олімпійських ігор 2018 року з метання молота Валерія Іваненко та чемпіонка Світу та Європи Олександра Старкова.

Податковий підтримує олімпійські цінності і завжди радо долучається до проведення таких заходів. Впевнені, що Олімпійський день об'єднав країни, а українці - об'єднують світ!

Будьмо сильними! Будьмо спортивними!

Будьмо єдиними!

І разом ми зможемо все!